Egy kicsit, rólunk Nektek,

Mint csapatról, emberekről, rólunk Nektek, hogy közelebb legyünk hozzátok.

Hogy lássátok és tapasztaljátok, hogy elérhetőek vagyunk. 🙂

Kis csapatunk több részlegből áll ( műszaki, ügyfélszolgálat, pénzügy, marketing), ahol a kollégáink azért dolgoznak nap, mint nap, hogy a szolgáltatásunk megfelelő legyen és ha próblémátok van gyorsan és szakszerűen tudjuk kezelni azt.

Ügyfélközpontúak, jófejek és viccesek vagyunk, a kötelességtudat és a munka szeretet mellett a humor fontos része a munkánknak. 🙂

Célunk a jövőben, hogy hatékonyabban tudjunk kommunikálni veletek és tudjátok, hogy elértek minket az ügyfélszolgálaton kívül a facebookon is, ahol gyors reagálással igyekszünk válszolni nektek.

Várjuk a kérdéseiteket, ötleteiteket.

És, hogy ne csak a jófej kollegákról adjunk infót nektek, egy pár szóban leírnánk a leggyakrabban feltett kérdéseket is.

Tehát, hogyan lehet Wifi-Com neted?

1. Kattints a https://wificom.hu/ oldalra és nézd meg milyen csomagjaink vannak.

2.Válaszd ki a számodra megfelelőt, majd nyomd meg a megrendelem gombot.

https://wificom.hu/szolgaltatas-igenyles/

3. Várd meg, hogy ügyfélszolgálatos kollégáink felvegyék veled a kapcsolatot.

A megrendelésről az email megérkezik hozzánk és ügyfélszolgálatos kollégáink keresni fognak hamarosan.

4. Ha nem online szeretnél rendelni, hívd telefonon kollégáinkat vagy gyere be az ügyfélszolgálati irodáinkba és ott mindent el tudsz intézni egy lépésben.

Mit is jelent a vezeték nélküli internet?

Mikrohullámú kapcsolaton keresztül igénybe vett internet szolgáltatást neveznek mikrohullámú internet szolgáltatásnak. Jellemzően akkor veszik igénybe, amikor a többi technológia az adott helyen nem elérhető.

Alapvetően kétféle mikrohullámú internet szolgáltatás létezik. Az egyik mikrohullámú szolgáltatás üzleti ügyfelek számára megfizethető szolgáltatás, ez védett frekvenciákon valósul meg.

A másik a szabad frekvenciákon (2,4, vagy 5 GHz) működik, olcsó és változó  minőségű, tulajdonképpen wifi szolgáltatás. Előnye a kedvező ár és az ADSL-nél jellemzően nagyobb feltöltési sebesség.

Hol érhető el a szolgáltatásunk?

A lenti linken megtalálható az összes elérhető terület.

A zöld és szürke betűvel írt területek elérhetőek egyaránt, a szürkénél még a helyi kapcsolati információk feltöltés alatt állnak.

https://wificom.hu/szolgaltatasi-terulet/

Köszönjük, hogy elolvastad. 🙂

A Wifi-Com csapata