Kedves Ügyfeleink!

A 2020. március 28-tól életbe lépő kormányzati intézkedések miatt valamennyi ügyfélszolgálati irodánkban a személyes ügyintézést a rendelet idejére felfüggesztjük. Kérjük, hogy előfizetésével kapcsolatos ügyintézés céljából keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat, írjon e-mail vagy Facebook üzenetet.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a pénztári befizetés helyett az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésükre.

Ha Ön rendelkezik online bank hozzáféréssel, a rendszeren keresztül indíthat banki átutalást. Ha Ön nem rendelkezik ilyennel, akkor keresse fel bankfiókját az átutalás lebonyolításához!

 

Kérjük, a Kereskedelmi és Hitelbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság bankfiókjaiban a Wifi-Com Kft. bankszámlájára történő készpénzes befizetést az alábbiaknak megfelelően intézze:

A befizetést kérjük, hogy minden esetben a számláján szereplő 10401165-50526568-68671023 Kereskedelmi és Hitelbank Zártkörűen Működő Részvénytársaságnál vezetett bankszámlaszámra teljesítse!
A megjegyzés rovatba kérjük, hogy rendezni kívánt számlájuk sorszámát és/vagy szerződésszámukat a megfelelő beazonosítás miatt pontosan feltüntetni szíveskedjenek!

 

Kérjük, átutalási megbízását az alábbiaknak megfelelően indítsa:

Az átutalást kérjük, hogy minden esetben a számláján szereplő 10401165-50526568-68671023 Kereskedelmi és Hitelbank Zártkörűen Működő Részvénytársaságnál vezetett bankszámlaszámra teljesítse!

megjegyzés rovatba kérjük, hogy rendezni kívánt számlájuk sorszámát és/vagy szerződésszámukat a megfelelő beazonosítás miatt pontosan feltüntetni szíveskedjenek!

 

Természetesen lehetősége van csoportos beszedési megbízás megadására is. Ez esetben kérjük az alábbiak figyelembe vételét:

Amennyiben csoportos beszedési megbízással kívánják a jövőben teljesíteni befizetéseiket, úgy kérjük, a Wifi-Com Kft. (azonosító: A22666000) részére a partner azonosítójuk megadásával indítsák el felhatalmazásukat. Partner azonosítójuk megtalálható a számlájuk alsó részén.

 

Kérdés esetén kérjük az alábbi elérhetőségeken keressen bennünket:

Telefonon: +36 76 850 650

E-mailben: szamlazas@wificom.hu , vagy info@wificom.hu

Köszönjük megértésüket és közreműködésüket!

Wifi-Com Kft.